L’INS Terres de Ponent participa en el projecte CETE+

El projecte CETE+ és un Consorci Europeu per a la Transformació Educativa emmarcat en una acreditació Erasmus+, subvencionat per la Unió Europea. L’objectiu és fomentar la millora en l’aprenentatge de l’alumnat i en els centres educatius que hi participen.

Aquest consorci CETE+ està format per 85 centres educatius de tot Catalunya. La participació dels centres s’estructura en 14 microconsorcis al voltant d’un programa d’innovació o projecte educatiu. 

D’aquesta manera, l’INS Terres de Ponent forma part del microconsorci Servei Comunitari, i la setmana del 26 al 30 de setembre, dues professores del centre van participar en una mobilitat consistent en un #jobshadowing a ES Rio Tinto (Porto).  

Una experiència gratificant i constructiva! 

Similar Posts