SORTIDA MAS DE MELONS – COVA DEL MORO – EL COGUL

L’alumnat de 1r ESO ha gaudit d’un matí de boira a les Garrigues. Han visitat el Mas de Melons (Castelldans), on ens han parlat d’ecosistemes de secà, i han caminat per l’entorn reconeixent diferents plantes i rastres d’animals (egagròpiles d’òlibes, excrements de conills i de guineu, petjades de senglar, …). A la Cova dels Moros (El Cogul) han fet un repàs de la Prehistòria i del significat de les pintures rupestres que s’han trobat. També els han explicat les tècniques pictòriques dels homes del paleolític, del neolític, els estris que empraven per poder-les pintar i d’on extreien els pigments. Finalment, l’activitat ha acabat amb una mostra d’art que els propis alumnes han fet, han pintat amb els recursos que tenien els homes prehistòrics i han transcrit el seu nom amb íber . Observeu una mostra d’aquest art i gaudiu força amb les fotografies…

Similar Posts