EUVOYAGE

Alumnes de 1r i de 4t d’ESO han participat enguany en un projecte eTwinning anomenat EUVOYAGE, gràcies al qual han pogut descobrir diferents aspectes de diverses cultures europees. Els països participants han estat Croàcia, la República Txeca, Polònia, Grècia, Sèrbia o els Països Baixos, entre d’altres. Els objectius principals han estat millorar la competència oral i escrita en llengua anglesa, la competència digital, i prendre consciència sobre la riquesa de contrades que no són la nostra.

Algunes de les activitats realitzades han estat la creació d’un logo per al projecte, la mostra del nostre patrimoni cultural, així com també l’elaboració d’un vídeo que ensenyava com és el Terres per dins. També han portat a terme treballs cooperatius, com ara la realització d’un llibre digital de rutes turístiques o bé un llibre de receptes en línia.

Tots els participants penjaven la feina en la plataforma eTwinning perquè tots els membres poguessin gaudir-ne. 

Good job, eTwinners!

Similar Posts