TALLERS DE SUPORT EDUCATIU

El passat 18 de gener es van iniciar els tallers de suport educatiu on participen un total de 15 alumnes de 1r i 2n d’ESO. Aquests tallers s’imparteixen els dimarts i dijous a la tarda. S’acompanya l’alumnat en la resolució de dubtes de les tasques escolars, l’autonomia davant l’adquisició d’hàbits, l’organització acadèmica i es posen en pràctica tècniques d’estudi.
La seva finalitat és treballar per a l’èxit escolar i educatiu, donant suport a les necessitats individuals de l’alumnat.
Aquest tallers estan gestionats pel Pla educatiu d’entorn i amb el suport del «Programa de cooperació territorial per l’orientació, avenç i enriquiment educatiu en la situació d’emergència educativa del curs 2021-2022 provocada per la pandèmia de la COVID-19: #PROA+ 2021-2023 finançat pel Ministerio de Educación y Formación Profesional i pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya»

Similar Posts